Nga Shqipëria

Duka: I sigurt se do të marrim tre pikë

Pak orë nga marrja e vendimit për ngjarjen e rëndë të 14 tetorit, presidenti i FSHF-së Armando Duka, në një intervistë ekskluzive për Top Channel tregon gjithçka pret nga drejtësia sportive e UEFA-s. Edhe pse ndodhet në Zvicër sëbashku me këshilltarët dhe avokatët e huaj që do të na përfaqësojnë,

Aktualitet

UEFA shtyn vendimin për Serbi-Shqipëri, do të jepet të premten

Shtyhet dhënia e vendimit për ndeshjen Serbi-Shqipëri nga Komisioni i Disiplinës kërkoi kohë. Mësohet se Komisioni i Disiplinës në UEFA do ta japë nesër vendimin për ndeshjen e 14 tetorit. Lajmi për shtyrjen e vendimit konfirmohet nga kreu i FSHF-së, Armando Duka. Presidenti i FSHF-së theksoi në një intervistë për

Nga Komuniteti

Dashuria pa kushte e Shpresa Ymerit

Tirane, 9 Korrik/ATSH/.- Shpresa Ymeri ndihet krenare që është lindur në Vlorë. Sot bankiere në Filadelfia thotë se e përcjell origjinën përmes kujtimeve dhe bisedave në jetën e përditshme, por edhe gjatë prezantimit me të panjohur. Nuk mjaftohet duke përsëritur “jam nga Shqipëria”, por e bën të njohur atdheun duke